Daiktų saugyklos nuoma – išeitis keliaujantiems - Boxinn.lt

Patarimai

daiktų saugyklos nuoma

Daiktų saugyklos nuoma – išeitis keliaujantiems

Daiktų saugojimo centras Kaune „Box Inn“ savo klientams suteikia galimybę naudotis lanksčiomis sąlygomis ir daiktus saugoti tiek, kiek prireiks, tad ilgalaikė daiktų saugojimo paslauga praverčia išvykstantiems ilgesniam laikui ar ketinantiems nuomoti savo būstą – kompaktiškai supakuoti asmeniniai daiktai telpa vos kelių kvadratinių metrų patalpoje, jų nereikia laikyti užrakintų atskirame kambaryje.

Galimybė dirbti nuotoliniu būdu ne vieną suvilioja šaltąjį sezoną praleisti ten, kur šilčiau. Jei bilietai jau nupirkti ir lagaminai sukrauti, pats metas pagalvoti apie asmeninius daiktus, kurių į kelioninius krepšius nesutalpinote. Daiktų saugykla pasirūpins, kad daiktai saugiai lauktų jūsų tiek, kiek prireiks.

Išvykstantys laikinai gyventi į kitą šalį, savo būstą įprastai išnuomoja kitiems gyventojams – toks sprendimas leidžia papildyti piniginę ir tuo pačiu sutaupyti išvengiant nemenkų šildymo bei komunalinių išlaidų. Tačiau ką daryti su daiktais, kurių su savimi vežtis neketinate? Spintose likusius drabužius, knygas, laisvalaikio įrangą ar darbo įrankius laikyti užrakintus atskirame kambaryje – neracionalu.

Su ta pačia dilema susiduria ir tie, kurie patys būstą nuomojasi. Pratęsti nuomos sutartį, jei laikinai čia negyvensite – finansiškai nenaudinga, tačiau daiktų – visa galybė, o apkrauti jais artimųjų visai nesinori.

Geriausia išeitis tokioje situacijoje – daiktų saugyklos nuoma. „Box Inn“ patalpose tilps viskas, kam vietos lagamine pritrūko, o jūs galėsite ramiai keliauti žinodami, kad savo daiktus rasite tokius, kokius palikote – švariose ir sausose saugyklose jiems nepakenks nei dulkės, nei drėgmė.

Nusprendę pirmą kartą pasinaudoti daiktų saugojimo paslauga dažnai nustemba, kiek iš tiesų nedaug vietos prireikia savo asmeniniams daiktams susidėti. Pasirinkę 2,5 kv. m. erdvę, joje saugiai galėsite laikyti penkiasdešimt vidutinio dydžio dėžių, o apgalvotai pakuojant, į 5 kv. m. saugyklą sutalpinti galima tiek daiktų, kiek įprastai telpa 50 kv. m. namų erdvėje.

Tiksliai nežinantys, kokio dydžio patalpų gali prireikti, gali pasinaudoti išmaniąją skaičiuokle. Nurodžius, kokius daiktus planuojama sandėliuoti, sistema automatiškai parinks jums tinkamiausio dydžio patalpas.