Mėgaukitės vasara be rūpesčių dėl daiktų - Boxinn.lt

Patarimai

Mėgaukitės vasara be rūpesčių dėl daiktų

Sulaukę prašviesėjimo pandeminėje padangėje, drąsiau kuriame vasaros planus. Tačiau daugelį stabdo buities rūpesčiai. Dalį jų galite patikėti daiktų saugojimo centro BOX INN komandai. Kam ši didžiausia Kaune daiktų saugykla gali praversti?

Studentams iš kitų miestų

Studijuojate, gyvenate nuomojamame bute, tačiau vasarą neliksite Kaune – ir pas tėvus norisi sugrįžti, ir su draugais pakeliauti. Galvosūkis: kaip palikti daiktus be priežiūros? O ką daryti su vertingais – tampytis pirmyn atgal?

Žinoma, ne! Verta pasinaudoti BOX INN paslauga ir išsinuomoti nedidelę daiktų saugojimo kamerą, kurioje puikiai tilps keletas lagaminų ir kartoninių dėžių.

O gal planuojate persikraustyti į naują nuomojamą kambarį, tačiau įsikelti galėsite tik artėjant rudeniui? Pratęsti turimo kambario nuomą, kai jame negyvensite, – neracionalu. Išeitis – vasaros metu visus daiktus saugiai laikyti daiktų saugojimo centre BOX INN.

Ir net jei liksite ten, kur gyvenote iki šiol, ko gero, tapo ankšta: įsigijote naujų daiktų, daug vietos užima laisvalaikio įranga. Riedlentė ar banglentė tarnaus vasarą, o ką daryti su slidinėjimo reikmenimis? Daiktų saugojimo patalpa BOX INN centre gali būti puikus jūsų kambario priestatas. Studentams neprireiks garažo dydžio saugyklos – pakaks daiktadėžės arba mažos daiktų saugojimo patalpos.

Šalyje dirbantiems užsieniečiams

Aktuali problema darbuotojams iš kitų šalių – kur laikinai sandėliuoti daiktus išvykus? Ne viską saugu palikti nuomojamame bute.

Net ir trumpam (savaitei ar mėnesiui) mažus ir didelius buities daiktus (čiužinius, drabužius, elektros prietaisus) galima saugiai bei konfidencialiai laikyti daiktų saugyklose, kurių mažiausia – 1 kub. m.

Saugyklos visada švarios ir sausos, o saugomas turtas apdraustas nuo netyčinio sugadinimo. Todėl galite būti ramūs dėl savo daiktų – jie išliks, kokie buvę, kol sugrįšite.

Atvežtus daiktus iš automobilio iki saugojimo patalpos galima patogiai nuvežti krovinių vežimėliais. O juos palikus nusiraminti – saugyklos nuolatos stebimos vaizdo kameromis.

Planuojantiems pakeliauti

Nors kelionės vis dar ribojamos, tačiau atsiranda vis daugiau galimybių jomis pasimėgauti: galima keliauti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, turint vakcinavimo pažymą, o netrukus – ir žaliąjį pasą. Tad mūsų laukia taip išsiilgti įspūdžiai!

Kad jų neaptemdytų namų turto praradimas dėl vagystės ar kitų nenumatytų įvykių, turtą galima saugiai palikti BOX INN daiktų saugojimo centre. Jei jūsų hobio įranga (dviračiai, jėgos aitvarai, banglentės, elektriniai paspirtukai) ar namų laisvalaikio priemonės (baseinai, kepsninės, gultai, treniruokliai), o gal net brangūs ir svarbūs darbo įrankiai (elektriniai įrankiai, kompiuterinė technika, fotoįranga) netinkamai laikomi, juos verta atvežti ir laikinai priglausti asmeninėje daiktų saugojimo patalpoje.

Jei neturite, kaip atsivežti, ne bėda – BOX INN klientai gauna ir pervežimo paslaugą. Darbuotojai atvažiuos, paims jūsų daiktus, saugiai tranportuos iki saugyklos ir atsakingai juos sudės į pasirinktą patalpą.