Daiktų saugyklos gelbsti ne vien remonto metu - Boxinn.lt

Patarimai

kraustymo laikas

Daiktų saugyklos gelbsti ne vien remonto metu

Vis ilgesnės ir skaistesnės dienos, ir vis labiau matosi, ką namuose reikia patvarkyti, atnaujinti… Pavasaris – geriausias laikas imtis šių darbų, o kad jie sklandžiau vyktų, verta pasinaudoti baldų ir namų apyvokos daiktų sandėliavimo paslauga.

Dėl karantino ir apriboto judėjimo vis dar turime daugiau laiko tvarkytis namuose, tačiau baugu pradėti: nėra kur dėti jau turimų daiktų ir baldų, o kiek dar reikia įsigyti naujų – remontui būtinų priemonių ir medžiagų… Išeitis yra: išsinuomokite nedidelę patalpą daiktų saugojimo centre BOX INN ir kibkite į darbus!

Namų remontas

Nė vieno iš mūsų nevilioja ilga remonto perspektyva, vien dėl to dažnai jį atidėliojame. Šį darbą galima atlikti daug greičiau ir paprasčiau, kai remontuojama patalpa – tuščia. Štai kodėl verta pasinaudoti trumpalaike savitarnos daiktų saugojimo paslauga. Jokio vargo nebus – BOX INN pervežimų skyriaus darbuotojai išneš, sukraus ir perveš ne tik daiktus, bet ir stambiagabaričius baldus. Prieigą prie saugyklos turėsite visą parą, taigi jums patogiu laiku galėsite ką norite pasiimti arba pasidėti. Negana to, galite būti ramūs, kad niekada nepristigs vietos: prireikus saugyklą galėsite pasikeisti į didesnę.

Terasos atnaujinimas

Masyvūs lauko baldai, gultai, supamieji krėslai, vaikų žaidimo nameliai, kepimo įranga, dviračiai, sulankstomi baseinai – kiek daug daiktų mums teikia atgaivą šiltuoju metų laiku! Kol atnaujinsite terasą, tegul šie daiktai saugiai palaukia savo valandos daiktų saugojimo centre. Nerizikuokite jų palikti lauke: saulė gali juos išblukinti, o permainingi pavasario orai – atnešti ne tik lietaus, bet ir sniego, tad geriau jau tegul jų nesugadina drėgmė.

Sodo tvarkymas

Sode ir kieme netrukus prasidės darbymetis. Naudinga jį planuoti ir iš anksto ir sudaryti pirkinių sąrašą: žoliapjovė, šiltnamis, trąšos, įrankiai – ar viską turite? Įsigijus vėl galvosūkis – kur laikyti? Pasinaudokite daiktų sandėliavimo paslauga ne tik tada, kai remontuosite namus, bet ir tada, kai atitarnavę šie daiktai turės laukti kito sezono. Pasirūpinkite, kad šie daiktai šiltai, sausai ir saugiai sulauktų kito darbymečio.

Patikima ir patogu

Lietuvoje vis labiau populiarėjančios daiktų saugojimo paslaugos tiekėjai BOX INN kauniečiams siūlo išsirinkti nuo 1 iki 70 kv. m pločio saugomas ir lengvai bet kuriuo metu pasiekiamas patalpas.
Specialiai įrengtose patalpose daiktai yra saugūs, nedulka, esant reikalui, jų savininkui pasiekiami bet kuriuo paros metu, kiekvieną dieną. BOX INN saugojimo paslaugomis galima naudotis tiek ištisus metus, tiek dieną ar dvi – kai reikia pasidėti daiktus kraustantis, atliekant remontą ar tiesiog taupant namų erdvę ir nenorint apsikrauti rečiau naudojamais daiktais. Sandėliavimo patalpose laikomi daiktai ne tik saugomi saugos sistemos, bet ir apdraudžiami.

Paslaugos naudojimo metu atsižvelgiama į kintančius klientų reikalavimus – galima didinti ar mažinti patalpos dydį, pratęsti sutartį.