Daiktų saugojimo centras – į pagalbą ir Kalėdų Seneliams - Boxinn.lt

Patarimai

Daiktų saugojimo centras – į pagalbą ir Kalėdų Seneliams

Daiktų saugojimo centras BOX INN siūlo išeitį, kaip galima namuose atlaisvinti daugiau erdvės, taip pat – priglausti dovanas, taip išsaugant Kalėdų Senelių paslaptis.

Saugi vieta dovanoms

Ar ir jūs pastebėjote, kad namai atrodo ankštesni nei anksčiau? Taip yra todėl, kad karantininiu laikotarpiu šeimos nariai mažai kur išeina, namai beveik visuomet būna pilni. Juose ir gyvename, ir mokomės, ir dirbame. Erdvės reikia ne tik darbo, mokslo, bet ir nuotolinių treniruočių, laisvalaikio užsiėmimų zonoms.

Viena išeičių – pasinaudoti daiktų saugojimo centro, įsikūrusio Jonavos g. 262, Kaune, paslaugomis. Mažai pas ką namuose nėra nereikalingų, retai ar tik sezoniškai naudojamų daiktų, įrangos, kurių nepriruošiame, nenorime atiduoti, parduoti ar kitaip atsisakyti.

Be to, kai namiškiai, saugodami save ir kitus, niekur nekelia kojos iš namų, sudėtinga paslaptyje išlaikyti iš parduotuvių parsivežtas ar kurjerių pristatytas Kalėdų dovanas, ypač jeigu jos didesnės. Tad daiktų saugojimo centras pravers ir šiuo atveju.

Ar viską šiuo metu naudojate?

Pirmas patarimas svarstant, kaip šiek tiek atlaisvinti namus, – apsižvalgyti ir pabandyti atrinkti daiktus, kurie yra nebenaudojami, sezoniniai, šiuo metu tik užimantys vietą ir renkantys dulkes.

Kelioniniai lagaminai geresnių laikų, o sulčiaspaudės – naujo daržovių, vaisių derliaus galėtų saugiai laukti daiktų saugykloje, kaip ir branginama, bet daug vietos užimanti aukštakulnių ar laimėtų taurių kolekcija, pamiršta duonkepė ar kita šiuo metu nenaudojama virtuvinė įranga, dviračiai, prie naujos sofos netinkančios kėdės, išaugti vaikų daiktai, vežimėliai ir t.t.

BOX INN pravers ir tada, kai antrajai pusei nenorite afišuoti brangių savo sezoninių žaislų: meškerių, valties, sekimo įrangos, banglentės ar jėgos aitvaro, slidinėjimo inventoriaus, keturračio ar kartingo.

Veikia visą parą

Mažiausia daiktų saugojimo erdvė, kurią galima išsinuomoti BOX INN, yra kubinio metro tūrio. Joje telpa, pavyzdžiui, aštuonios vidutinio dydžio dėžės arba keturi maži (du dideli) lagaminai. Tokios erdvės nuoma mėnesiui kainuoja trylika eurų. Iš karto užsisakius tokią ar erdvesnę patalpą metams, reikia mokėti tik už vienuolika mėnesių. Dvyliktasis – nemokamai.

Didžiausia nuomojama patalpa, kuri dabar yra užimta, yra 30 kv. m ploto. Joje šiuo metu saugojami lauko kavinės baldai. Didelės saugojimo patalpos gali praversti ir nenorintiems vasaros sodyboje be priežiūros palikti vertingesnių baldų, daiktų, žoliapjovės, kitos technikos, laisvalaikio inventoriaus ar pan. Prireikus galima kraustymo partnerių pagalba.

Visas turtas, saugojamas daiktų saugojimo centre, yra apdraustas. Pastatas stebimas vaizdo kameromis, šildomas. Šaltuoju metų laiku patalpose palaikoma 15 laipsnių temperatūra. Patalpos sausos, tad saugu laikyti knygas ir drabužius, baldus ir buitinę techniką bei t.t. Kalėdų Seneliai, numatę dovanoti, pavyzdžiui, televizorių ar šaldytuvą, ir juos galės drąsiai vežti į BOX INN.

Sausa, šilta, švaru, saugu, šviesu ir patogu. Visos kameros, patalpos yra rakinamos. Raktą turi tik klientas. Įeiti į bendrąsias saugyklos patalpas, kurios yra saugomos elektroniniu užraktu, ir pasidėti, pasiimti savo daiktus ar saugomas dovanas galima visą parą. Tad po eglute šeimos narių laukiamos dovanos galės atsidurti ir vidurnaktį, ir paryčiais.

Skaityti daugiau: https://kauno.diena.lt/naujienos/kaunas/miesto-pulsas/daiktu-saugojimo-centras-i-pagalba-ir-kaledu-seneliams-1001555